به ابیاتم نمیگنجید، وصف تو فقط گفتم
فدای یک نخ چادر نمازت حضرت مادر
به مناسبت ولادت حضرت فاطمهزهرا (س) و روز مادر، روز یکشنبه 27 بهمن مراسم تجلیل از بانوان سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر با حضور معاونتهای فرهنگی، پژوهشی و پشتیبانی در محل سالن اجتماعات این سازمان برگزار گردید.

دکتر پایداری ضمن تبریک روز زن با اشاره به دیدگاه شاعران و نویسندگان نسبت به مقام زن خاطرنشان کرد: فردوسی زن را به عنوان الگوی خردورز و ترویج اندیشه و خرد در جامعه معرفی میکند. تهمینه مادر سهراب با خرد خود او رو نصیحت کرد که به کارزار نرود اما سهراب حرف مادر را گوش نکرد و رفت در برابر پدر قرار گرفت. سعدی میفرماید او مایهی امید است. او ستون استوار منزل است و در ادامه به نکوهش کسانی میپردازد که به مقام مادر و زن میتازند.

چه خوش گفت زالی بفرزند خویش/ چو دیدش پلنگ افکن و پیلتن
گر از عهد خردیت یاد آمدی / که بیچاره بودی در آغوش من
نکردی درین روز بر من جفا / که تو شیرمردی و من پیرزن
پروین اعتصامی و ایرج میرزا نیز در مقام مادر سرودههای بینظیری دارند.
مهدی سهیلی که همدورهی ما است در مقام زن و مادر اینچنین میگوید: من گر دولت عالم ببخشند برابر با نگاه مادرم نیست.
در ادامه کربلایی گرمرودی با طنین زیبای خود در وصف حضرت فاطمهزهرا (س) حال و هوای معنوی و عرفانی به مراسم بخشید.

مهندس خدادادی در ابتدا اشاره به عجین شدن قرآن در فرهنگ ایرانی داشته و گفت: مطالعات صورتگرفته نشان میدهند که ما قرآن را آگاهانه پذیرفتهایم. در ادامه ایشان به مقام شامخ حضرت زهرا و تجلیل از بانوان در این روز فرخنده در سازمان جهاد اشاره کرده و افزود: اینکه ما از مقام زن در درون سازمان تجلیل میکنیم این موضوع به عبارتی اشارهای است به فرهنگ این سازمان که این فرهنگ میتواند بستری برای ارتقای سازمان باشد. اگر سازمان میخواهد به جای یک واحد پژوهش چندین واحد پژوهش داشته باشد یا قصد افزایش تعداد کسب و کارها را در جامعه دارد لازمهی آن این است که فرهنگ سازمان رشد پیدا کند و یقینا یکی از فرهنگ هایی که میتواند درست شکل بگیرد و بر سازمان اثر بگذارد جایگاه زن است.

دکتر محمدی میخوش و مهندس روزبهانی نیز با قدردانی از بانوان سازمان جهاد دانشگاهی خواجه نصیر از زحمات آنان در واحدهای پژوهشی و فرهنگی تقدیر کرده و آرزوی پیشرفت سازمان در سایهی تلاش بانوان را داشتند.
در انتها با اهدای گل و هدایایی به بانوان سازمان از زحمات در طی مدت همکاری آنان قدردانی شد و این روز فرخنده در برگی از دفتر خاطرات سازمان جهاد خواجه نصیر به یادگار نوشته شد.
